Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo suđenje ljubavnicima

Valentina je istrčala i pitala: Kaj je to puklo

01.10.2015., Varazdin - Sudjenje Valentini Brunec i Nikoli Labosu zbog pokusaja ubojstva Hrvoja Bruneca.
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
02.10.2015.
u 20:15

Bombu je na Hrvoja, prema optužnici, u nedjelju 7. prosinca prošle godine oko 22 sata u dvorištu njegove obiteljske kuće u Koprivničkome Ivancu bacio Laboš netom nakon što mu je Valentina SMS-om javila da se njezin suprug vratio kući s posla.

– Osjećam se poniženo i ljutito. Nije mi jasno kako jedan skladan brak može završiti na ovakav način, to je strašno – kazao je jučer na varaždinskome Županijskom sudu Hrvoje Brunec (37), muškarac kojeg su njegova supruga Valentina Brunec (39) i njezin ljubavnik Nikola Laboš (36), kako tvrdi državno tužiteljstvo u optužnici, pokušali ubiti.

Bombu je na Hrvoja, prema optužnici, u nedjelju 7. prosinca prošle godine oko 22 sata u dvorištu njegove obiteljske kuće u Koprivničkome Ivancu bacio Laboš netom nakon što mu je Valentina SMS-om javila da se njezin suprug vratio kući s posla.

– Izišao sam iz automobila, krenuo prema ulaznim vratima i tada vidio da je nešto zasvijetlilo i zaprašilo. Osjetio sam toplinu u nozi. Valentina je istrčala iz kuće i viknula: "Kaj je to puklo?" Podignuo sam nogavicu na desnoj nozi i vidio kost kako viri – kazao je Hrvoje.

Začudilo ga je što ga je supruga idući dan nakon operacije upitala: "Zašto si se htio ubiti, što ti fali u životu?"

Sudsko vijeće proces je zatvorilo za javnost kad je Hrvoje počeo opisivati intimni bračni život. Nakon što je shvatila da je u dvorištu Brunecovih eksplodirala bomba, policija je najprije sumnjičila Hrvoja.

– Inspektor koji je nakon operacije došao u bolničku sobu rekao mi je: "Nemoj nas zajebavati, gdje si kupio bombu? Lijepo reci i zaradit ćeš samo prijavu." Ja sam se svemu tome čudio – rekao je Hrvoje. Zaplakana Valentina Brunec pozorno je u sudnici pratila suprugov iskaz, a Laboš je slušao kamena lica, povremeno pogledavajući ljubavnicu. Oboje su ustvrdili da se ne osjećaju krivima.

>> Zajedno su tražili partnere, a dok je suprug radio, ona je išla ljubavniku

>> Dala znak da baci bombu na supruga

>> Frizerka SMS-om ljubavniku javila kada da bombu baci na supruga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije