Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASILNIK S CVJETNOG'

Uvjetna za šamar ženi koja je u padu slomila ruku

20.09.2014., Zagreb, Cvjetni trg - Udruge Glas razuma - Pokret za sekularnu Hrvatsku, Protagora i Nisam vjernik organizirali su prosvjed pod nazivom Raskinimo vatikanske ugovore kojim traze raskidanje ugovora izmedju Hrvatske i Vatikana. Nepoznati prolazn
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
09.11.2016.
u 23:30

Bio sam psihički i fizički uzbuđen jer sam trčao na prosvjed s Trga Bana Jelačića do Cvjetnog, rekao je u svojoj obrani Neven Kovačić

– Točno je da sam ja oštećenoj opalio šamar, međutim tada nisam imao saznanja o njezinoj dobi jer se sve dogodilo u nekoliko sekundi. Prije toga sjeo sam pokraj prijatelja na klupu i vidio da netko ruši transparent “sekularna Hrvatska”, a obzirom na to da sam bio psihički i fizički uzbuđen jer sam trčao na prosvjed s Trga bana Jelačića do Cvjetnog, dogodilo se to – kazao je u svojoj obrani u sudnici Neven Kovačić, koji je prije dvije godine punio medijske stupce jer je na prosvjedu na Cvjetnom trgu ošamario umirovljenicu Ružicu Ćavar (79) koja je zatim pala i slomila ruku na dva mjesta.

Kovačić je nedavno na Općinskom kaznenom sudu osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu uvjetno, odnosno ako u iduće tri godine ne počini novo kazneno djelo. 

>> Stravičan zločin u Slavoniji: Mladić (23) izbo djevojku (17) zbog ljubomore

>> Blažo Petrović izašao iz Remetinca, uplatio jamčevinu od šest milijuna kuna

Komentara 13

LA
larala
06:46 10.11.2016.

nije ni cudo što imano toliko ološi po ulicama kad sud daje uvjetne za ovako ljigava opravdavanja. nije vidio da je žena stara kad ju je ošamario, što znaci da ne bi vidio ni da je neko dvogodišnje dijete slucajno zapelo na transparent vec bi samo poceo udarati.....bravo hr. sudstvo. samo tako nastavite nagrađivati nasilnike...pokažite ljudima u kakvoj nakaradnoj državi žive i što sve placaju.

AO
ante.oreskovic75
07:49 10.11.2016.

Nije važno koliko je jad stari grad "ljevičar".Jezivo je Kakovi su advokatu i sudci.

DO
donIvan
08:54 10.11.2016.

Kak moze dobit uvjetni za nanosenje teških fizičkih povreda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije