Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati počinitelj

Usred noći podmetnuo požar u podsusedskom klubu

Vatrogasci
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.02.2016.
u 16:56

Nasreću, brzo su i reagirali vatrogasci koji su zaustavili širenje požara, tako da se ukupna nastala šteta procjenjuje na oko 24 tisuće kuna

Požar koji je danas oko 2 sata izbio u klubu Pit Stop u zagrebačkom Podsusedu podmetnut je, potvrdili su u policijskoj upravi zagrebačkoj.

Prema neslužbenim informacijama, vatra je najprije planula u unutrašnjosti kluba, i to nakon što je nepoznati počinitelj najprije dio inventara polio benzinom i zatim ga zapalio.

Nasreću, brzo su i reagirali vatrogasci koji su zaustavili širenje požara, tako da se ukupna nastala šteta procjenjuje na oko 24 tisuće kuna. 

>> Jedanaest mrtvih u požaru u moskovskoj tvornici

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NeNormalan
NeNormalan
15:48 18.02.2016.

eto piromana koji štedi na benzinu, da je on to dobro zalijao vatrogasci bi stigli na zgarište

OB
Objektivno...
19:49 16.02.2016.

eto šta napravi nesanica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije