Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključen iz prometa

Usred dana vozio s 3,25 promila alkohola u krvi!

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.06.2014.
u 13:44

Vozač (52) je zaustavljen na kolniku ulice Antun Matija Reljkovića u Slavonskom Brodu. Ustanovljeno je da je vozilom upravljao prije stjecanja prava

Čak 3,25 promila alkohola u krvi imao je vozač automobila kojeg je u subotu oko 14 sati zaustavila policija u Slavonskom Brodu.

Vozač (52) je zaustavljen na kolniku ulice Antun Matija Reljkovića prilikom nadzora prometa, a ustanovljeno je da je vozilom upravljao prije stjecanja prava, potvrdila je slavonsko-brodska policija.

Alkoholizirani vozač isključen je iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva sukladno odredbama Prekršajnog zakona, a protiv njega će policijski službenici podnijeti odgovarajuće prijave zbog počinjenih prekršaja u prometu.

>>Automobilom se pijan zabio u poslovnicu banke

Komentara 1

GO
gogs0302
15:14 30.06.2014.

Kako su njega zadržali, a tajkuna Mačešića koji je sa 1,89 projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god.nakon očevida pustili kući,i priveli tek nakon 40 sati? Mačešiću sustav sve tolerira i ohrabruje da se ne treba bojati za posljedice svojih /ne/djela. Sutkinja P.Kaleb nagradila ga samo sa 2 god.zatvora,i sad mu "ljetovanje" u Puli plaćaju porezni obveznici, a on vikendima putuje autom u Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije