Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brane se šutnjom

Upoznali su se putem Facebooka i isplanirali ubojstvo supruga

ubojstvo Dubrava
Foto: Privatni album/Borna Filić/PIXSELL
1/3
08.04.2015.
u 20:50

Nedeljka K. na ispitivanju nije pokazala emocije

Nakon što su policiji ispričali sve o stravičnom zločinu koji su počinili, Nedeljka K. (35) i Mato O. (26) odlučili su promijeniti ploču i braniti se šutnjom. Kako neslužbeno doznajemo, nakon što su dali iskaz policiji, o ubojstvu Nedeljkina supruga Ivice K. (41) nisu više prozborili ni riječi.

Međutim, u opširnom iskazu koji su dali na policiji, istražiteljima su objasnili kako su se upoznali i isplanirali okrutno ubojstvo. Nakon što su stupili u kontakt putem Facebooka, navodno je upravo Nedeljka K. bila ta koja je supruga nagovorila da Matu O. primi u kuću kao radnika koji će mu pomagati dok traju radovi u šumi. On je Nedeljkinu ponudu objeručke prihvatio i ubrzo je ušao u život peteročlane obitelji iz vrbovečke Dubrave.

Više od godinu dana živio je s njima i besplatno pomagao Ivici K. Mati O. u tom je trenutku takva situacija odgovarala, s obzirom na to da nije imao gdje stanovati. Roditelji su ga se odrekli još kao malenog dječaka i život je proveo uglavnom u udomiteljskim obiteljima, baveći se raznim poslovima.

Iako je tijelo Ivice K. u bunaru pronađeno u raspadnutom stanju, sumnja se da je bio mrtav već nakon udaraca sjekirom u glavu. Međutim, ubojice su u Ivicu K. ispalili još nekoliko hitaca iz plinskog pištolja te su ga izboli nožem. Nakon toga bacili su ga u bunar. Uhićeni su godinu i pol nakon toga jer je zvjerski čin netko prijavio policiji.

>> Um zločina – žena manipulatorica ili ljubomorni radnik

>> Ubila muža i na TV-u lagala da ju je ostavio s djecom u bijedi

Komentara 32

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:22 08.04.2015.

Na nagovor supruge dotični je više od godinu dana živio sa njima i besplatno pomagao ivici dok traju radovi u šumi, zemljo otvori se...

Avatar lobel9
lobel9
21:16 08.04.2015.

...kakva si mater ti j....ma tko bih te uopce uzeo za prijatelja na Face-u?! toliko refernduma u Lijepoj nasoj, ajmo jedan vrlo vazan...smrtna kazna, DA ili NE?

CR
crohumans
21:51 08.04.2015.

Treba joj zabranit svaki kontakt sa djecom što im je ocu učinila. Nikad neću kužit zašto neke žene vole krimose a ne dobre muškarce kao ovaj otac sa slike. ... i zašto neki .... od svih pasmina pasa kupuju staforde i pit bulove a ne retrivere, kokere ili ptičare.. koji je to mračni k... u ljudskim mozgovima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije