Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljatp

Unajmio 10 bicikala pa ih dao osobi kojoj je dugovao novac

Bicikli
Foto: ilustracija
12.09.2014.
u 11:37

Prijevaru je osmislio 37-godišnjak iz Splita koji je trećoj osobi bio dužan novac te joj je zauzvrat dao ukradene bicikle koje je unajmio

Vrlo originalnu  prijevaru smislio je 37-godišnjak iz Splita kojeg tamošnja  policija sumnjiči da je  24. kolovoza od jedne tvrtke za najam bicikala iznajmio 10 komada. Bicikle je tražio objasnivši da mu trebaju zbog korištenja na biciklističkim turama koje planira organizirati. Kada ih nije vratio na vrijeme, tvrtka ga je prijavila policiji, a istragom  je ustanovljeno de je bicikle  dao osobi kojoj je od ranije dugovao novac.

Policija je uspjela pronaći dio bicikala  te će ih  vratiti  vlasniku, a 37-godišnjak je kazneno prijavljen zbog prijevare

>> Armstrongovi bicikli prodani za 1,25 milijuna dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije