Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjera

Umjesto u trezor 100.000 kuna stavio u ladicu i odnio sa sobom

Novac
Foto: Davor Puklavec/Pixell
13.12.2014.
u 11:58

Temeljem naloga obavljena je pretraga, ali novac nije pronađen, te se u tom smjeru nastavlja kriminalističko istraživanje...

Policija je kazneno prijavila 60-godišnjaka kojega sumnjiči za pronevjeru iznosa od stotinjak tisuća kuna koje je protupravno prisvojio na štetu trgovačkog društva.

Utvrđena je sumnja da je 7. studenog dok se nalazio na radnom mjestu u trgovačkom društvu u Splitu, pri obavljanju poslova preuzimanju gotovog novca prije ulaska u trezor izdvojio svežnje novčanica od oko 100 tisuća kuna koje je potom odložio u ladicu dok je ostali preuzeti novac uredno unio u prostor trezora i stavio na police.

Novac iz ladice odnio je sa sobom. Temeljem naloga obavljena je pretraga, ali novac nije pronađen, te se u tom smjeru nastavlja kriminalističko istraživanje. Osumnjičeni 60-godišnjak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

>>Uposlenica javne ustanove pronevjerila 190.000 kuna

>>Osumnjičena za čak 21 kazneno djelo!

Komentara 3

TR
trunjo
13:20 13.12.2014.

gadna je kocka....a još gadnija magarac koji se kocka......

Avatar tajar
tajar
14:05 13.12.2014.

Pri preuzimanju gotovog novca morao je staviti negdje svoj potpis, isto kao i prigodom predaje gotovine u trezor. Kako je dakle mogao pronevjeriti toliki (neutvrđeni) iznos i koje je to trgovačko društvo koje omogućava takve radnje.

BA
bajo2
17:00 13.12.2014.

jadnicak,radi sa novcem a ne zna da je 100tisucica sitnis.svejedno dajte mu dozivotnu ahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije