Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Umiješao se u ljubavnu svađu i nožem napao mladića

Nož
Foto: Ilustracija, Dino Stanin/PIXSELL
21.07.2014.
u 15:18

Na raskrižju nedaleko od trgovačkog centra u Viškovu stariji Viškovljanin zaskočio je par koji se svađao i mladića napao nožem zadavši mu ubodnu ranu u prsa

Muškarac iz Viškova, 62-godišnji N.S., koji je u nedjelju rano ujutro u Viškovu napao i nožem teško ozlijedio 23-godišnjeg S.P. iz Pasjaka osumnjičen je za pokušaj ubojstva. U ponedjeljak je po okončanju kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

Na prvo ispitivanje u Državno odvjetništvo bit će odveden sutra.

Teško ozlijeđeni mladić kojeg je stariji muškarac ubo nožem u prsa oporavlja se nakon operacije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Koliko se zasad zna mladića je stariji muškarac verbalno napao netom što su on i djevojka izašli iz noćnog kluba u Viškovu . Par se prepirao, a stariji muškarac se umiješao u njihove razmirice i počeo se nepozvan svađati s mladićem, no dvoje mladih nije se obaziralo na njega i nastavili su pješice svojim putem. Na raskrižju nedaleko trgovačkog centra stariji Viškovljanin ih je zaskočio i mladića napao nožem zadavši mu ubodnu ranu u prsa, a potom je pobjegao. Pronađen je poslijepodne i uhićen.

>>Mlađi muškarac divljački napadnut u Viškovu, bori se za život

Komentara 1

DU
Deleted user
16:18 21.07.2014.

"...počeo se nepozvan svađati s mladićem..." A se to nekoga poziva "u svađu"?! Čovjek bio usamljen i željan društva, "...no dvoje mladih nije se obaziralo na njega i nastavili su pješice svojim putem...."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije