Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva pokušaja ubojstva

Ukrao auto, pa vlasnika i njegova prijatelja pokušao ubiti nožem

Nož
Foto: ilustracija
26.02.2015.
u 15:53

Napadač je otprije poznat policiji po više kaznenih djela.

Nakon svađe s djevojkom ispred jednog kafića u Zadru, 32-godišnji Š.M. primijetio je ključ u parkiranom golfu i ukrao ga u utorak oko 17 sati.

Kada je 46-godišnjak vlasnik auta istrčao iz kafića već je bilo kasno, no djevojka od Š.M. rekla je 46-godišnjaku tko mu je otuđio automobil. Ovaj je s 42-godišnjim prijateljem prvo otišao u policiju, pa potom i pred stan 32-godišnjaka.

- Taj je 32-godišnjak istrčao iz stana s nožem i napao dvojac, te ih lakše ozlijedio. Slijedi mu kaznena prijava zbog dva pokušaja ubojstva - rekli su nam u zadarskoj policiji. Napadač je otprije poznat policiji po više kaznenih djela.

>> Dovezao kruh u selo pa ga 70-godišnjak izbo nožem

Komentara 2

ZA
zambezi
17:31 26.02.2015.

Zar tu upoce treba ikakav komentar..

ZA
zambezi
17:31 26.02.2015.

Zar tu upoce treba ikakav komentar..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije