Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Marof

Uhićena jer je iznuđivala bivšeg poslodavca

kune,novac
Davor Puklavec/ PIXSELL
13.02.2015.
u 10:54

Nakon što je u ugostiteljskom objektu od jednog zaposlenika te tvrtke primila kuvertu s novcem, policija ju je uhitila i protiv nje će podnijeti kaznenu prijavu

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo iznude, jučer je uhićena 56-godišnjakinja iz Varaždinske županije. Direktoru (59) tvrtke u Novom Marofu, u kojoj je radila, zaprijetila je da će "uništiti poslovanje" ukoliko joj ne isplati više desetaka tisuća kuna.

Nakon što je u ugostiteljskom objektu od jednog zaposlenika te tvrtke primila kuvertu s novcem, policija ju je uhitila i protiv nje će podnijeti kaznenu prijavu.

>> 'Kada gost uzme cjenik, cura mu mora nabiti dekolte u lice'

Ključne riječi

Komentara 3

OB
Objektivno...
08:59 14.02.2015.

Matorci i jedno i drugo.

BA
bajo2
15:29 14.02.2015.

a mozda je samo kao "usluzna djelatnica"pokusala naplatiti svoje dugogodisnje usluge!

IB
ivan.biljan68
10:35 29.04.2015.

Oštećenom dečku,policija je trebala predati obilježen novac,kako su nekad znali,a potom lešinaru predočiti svotu i nbi proturiječio,bio bi to neporeciv okaz,a ovko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije