Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Uhićen srpski poduzetnik Andrija Drašković kojeg Belgija traži zbog ubojstva

uhićenje
Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
24.06.2015.
u 22:23

Za njim je tjeralicu raspisala Belgija koja ga traži zbog ubojstva albanskog emigranta Envera Hadrija, predsjednika Pokreta za ljudska prava, koji je likvidiran krajem veljače 1990. godine u Bruxellesu

Srpski poduzetnik Andrija Drašković priveden je u jučer u Splitu dok se s poslovnim partnerima vraćao s Hvara, javlja Blic. Za njim je tjeralicu raspisala Belgija koja ga traži zbog ubojstva albanskog emigranta Envera Hadrija, predsjednika Pokreta za ljudska prava, koji je likvidiran krajem veljače 1990. godine u Bruxellesu.

- Prilikom granične kontrole na aerodromu u Splitu utvrđeno je da je raspisana međunarodna tjeralica protiv 51-godišnjeg osobe, državljanina Srbije, poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske te dodali da je Drašković uhićen i predat nadležnom tužitelju.

>> Ratni zapovjednik Srebrenice Naser Orić uhićen na temelju srpske tjeralice

Komentara 5

IB
ivan.biljan68
08:32 25.06.2015.

dosta je uživao na slobodi,trebao je već davno čuti onu :u ime naroda...ali da to čuje,treba ga najprije uhititi,a sad,kad je dolijao treba mu izreći i pravednu kaznu.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:35 25.06.2015.

"Poduzetnik" je novokomponirani izraz za kriminalca koji je oprao ukradeni novac. Balkan je prepun takvih "poduzetnika".

PO
pozornik66
01:37 25.06.2015.

Otkad je Hrvatska članica EU udbaši su se konačno počeli hvatati,sad znamo tko je prije bio protiv članstva.Zato nam je i uzelo 20 g. da udjemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije