Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska županija

Uhićen 53-godišni poduzetnik zbog neistinitih potraživanja u iznosu od 150.000 kuna

policija
Foto: ilustracija
17.10.2014.
u 11:47

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, danas predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Policijska postaja Metković i Služba kriminalističke policije dovršila je istragu na 53-godišnjakom i poslovanjem njegova trgovačkog društva te su utvrdili sumnju da je poočinio kazneno djelo teške krađe zbog prijevare u gospodarskom poslovanju. Utvrđeno je da je krivotvorio službene isprave 2009.  te je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Metkoviću..

Temelj je ugovor o neistinitim potraživanjima, od namjenskih sredstava za održavanje komunalne infrastrukture dao pozajmicu drugom komunalnom trgovačkom društvu u iznosu od 150.000 kuna. Isplaćena pozajmica do danas nije vraćena, niti je osumnjičeni poduzimao bilo kakve mjere da se potraživanje naplati, čime je oštetio trgovačko društvo iznos od 180.676 kuna.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, danas predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

>> Nakon devet orobljenih kladionica i poštanskuh ureda dolijao serijski pljačkaš

>> Lopov 'skinuo' nekoliko stotina tisuća kuna s kartice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije