Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED NOĆI

Ubojstvo u Kloštar Ivaniću: 18-godišnjak na smrt izbo 19-godišnjaka

hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
16.08.2016.
u 11:11

Napadač je priveden, a istraga je u tijeku

Tijekom noći došlo je do ubojstva u parku u Kloštar Ivaniću, javlja policija.

Osumnjičeni 18-godišnjak je iz neutvrđenog razloga oštrim predmetom ozlijedio 19-godišnjaka koji je na mjestu događaja preminuo. Ubojstvo se dogodilo u 0.45 sati u Parku hrvatskih branitelja

Napadač je priveden, a istraga je u tijeku.

>> Tučnjava u Splitu: 36-godišnjak uboden nožem

Komentara 6

Avatar bambin@
bambin@
11:39 16.08.2016.

E to je generacija "plavog telefona"..kada su roditeljima vezane ruke za dobar odgoj vlastitog djeteta..ne podrzavam batine,al neki red i postovanje se mora znati..nazalost sve vise mladih radi sr..nja jer su uvjereni da im nitko nista nesmije..nadam se da ce se za nekih 15ak godina promjeniti nesto kad moja djeca krenu van..

DU
Deleted user
14:24 16.08.2016.

Da se roditelji današnjih klinaca za pola vremena koje provode na mobitelu i kompjutoru posvete djeci bilo bi sasvim drugačije. Te priče o prezauzetosti roditelja poslom baš i ne drže vodu jer situacija gdje su baš oba roditelja zauzeta poslom od jutra do mraka u mom okruženju je malo. I generacije šezdesetih i sedamdesetih bile su zauzete poslovima od jutra do mraka, prvo na poslu, pa doma na izgradnji kuće, na selu na poljoprivredi, u fušu i sl. ali su se drugačije postavljale prema odgoju djece. Gledao sam situaciju gdje je mati više od pola sata klafrala na mobitel, a dijete oko nje plače da mu se spava. I prstom nije mrdnula da prekine razgovor.

AN
Anđelika
19:32 16.08.2016.

Roditelji su često slijepi i ne želi primijetiti probleme svoje djece. Oni koji znaju Luku... ne mogu o tome govoriti. Kod nas je još uvijek "sramota" (ne za sve) otići psihijatru ili psihologu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije