Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u Zagreb

Muškarca koji je ubio suprugu priključili na respirator: Prošao operaciju rekonstrukcije lica!

matan
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/9
14.07.2015.
u 13:25

Karlovačka policija i tijekom današnjega dana provodi kriminalističko istraživanje u obiteljskoj kući, a tijelo pokojne Snježane prevezeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb

Damir Matan, 53-godišnji Karlovčanin koji je u ponedjeljak poslijepodne ubio četiri godine mlađu suprugu Snježanu u obiteljskoj kući u Drežniku, da bi potom pucao sebi u glavi, prebačen je u KBC Dubrava u Zagreb tijekom noći s ozljedama opasnim po život.

No, kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije će dočekati suđenja za ubojstvo i pokušaj ubojstva, odnosno da će preživjeti. Pucao si je u čeljust, tako da je metak raznio usnu šupljinu i nos, ali mozak nije oštećen. Slijedi nekoliko operacija rekonstrukcije lica, od kojih je jedna već napravljena u Zagrebu, i čeka ga dug oporavak. Na odjelu u KBC-u Dubrava, gdje je priključen na respirator, čuvaju ga djelatnici policije.

Karlovačka policija i tijekom današnjega dana provodi kriminalističko istraživanje u obiteljskoj kući, a tijelo pokojne Snježane prevezeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb. Mladen Krajačić, zamjenik županijske državne odvjetnice kazao nam je kako je suprug ubojstvo počinio oružjem koje je ilegalno posjedovao, te da je dosadašnji tijek istrage pokazao kako je riječ o teškom ubojstvu kojemu je prethodilo obiteljsko nasilje, za što kazneni zakon predviđa najvišu kaznu dugotrajnog zatvora u trajanju od 40 godina.

– Suprug nije u našoj evidenciji, dakle protiv njega nikada nije vođen bilo kakav kazneni postupak pa niti za nasilje u obitelji – potvrdio je Mladen Krajačić.

>>Puškom ubio suprugu pa išao presuditi i sebi, punica i starija kći uspjele pobjeći

Komentara 5

ME
melanija
08:40 15.07.2015.

i to sada ja moram financirati??????? a za bolesnu djecu nema???? za zrinka nema????

PS
psyhotic
15:20 14.07.2015.

U jučerašnjem članku ste pisali da je dan prije ubojstva pritvoren zbog obiteljskog nasilja te da je nakon noći provedene u pritvoru ujutro pušten. Pa je počinio to što je počinio. Izgleda da bi trebao odgovarati još netko osim njega.

OS
osica
16:07 14.07.2015.

ok, zanimljiva vijest , no " da li će dotični kad sve to prođe poći i na rekonstrukciju mozga "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije