Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač pobjegao

U frontalnom sudaru poginuo motociklistički as Silvio Kotvica

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
19.05.2014.
u 19:30

Kotvica je bio član Moto kluba Otočac, vozio je motoutrke, a bio je i organizator motosusreta u Otočcu

Silvio Kotvica (46), poznati motociklist iz Otočca, poginuo je u nesreći pokraj Brloga u nedjelju navečer. Kako je priopćila policija, izravno se sudario s fiat mareom kojom je upravljao 36-godišnjak. Vozač osobnog automobila prešao je na suprotnu stranu te se zabio u motor, a Kotvica je na mjestu poginuo. Nakon nesreće vozač automobila s mjesta događaja udaljio se pješice te se za njim tragalo cijelu noć, a u potragu je bila uključena i interventna policija. U ponedjeljak ujutro sam se prijavio policiji. Nije priopćeno je li u trenutku nesreće bio alkoholiziran, a ne zna se ni zbog čega je pobjegao s mjesta nesreće. Nakon ispitivanja u tužiteljstvu najvjerojatnije će biti doveden pred suca istrage radi eventualne odluke o istražnom zatvoru.

Lički motociklisti, prijatelji i članovi motoklubova zgroženi su viješću o smrti kolege. Kotvica je dugogodišnji član Moto kluba Otočac, a u tom klubu predsjednik je njegov brat, također vrsni motociklist Emil Kotvica. Silvio Kotvica, kako neslužbeno doznajemo, vraćao se sa zabave u Kompolju u Otočac i vozio je kroser.

– Iako je oduvijek volio sportske motore, u zadnje vrijeme vozio je i krosere. Odvezao je mnoge staze i motoutrke, a bio je i organizator motosusreta u Otočcu, glavna karika koja je spajala nas ljubitelje motora –- u nevjerici kažu Kotvičini prijatelji iz Moto kluba Otočac i dodaju da ne znaju kako će klub Otočac nastaviti dalje bez Silvija koji je bio, ističu, odličan motorist i još bolji čovjek i prijatelj.

>> Usmrtio ga vlak na pružnom prijelazu, željeznički promet u zastoju

Ključne riječi

Komentara 3

AK
akil
11:43 19.05.2014.

Silvio počivao u miru božjem.Laka ti Hrv.gruda koju si toliko volio!

GO
gogs0302
10:10 20.05.2014.

Još jedan motociklist žrtva neodgovornog vozača. Pijani Mačešić /one2play/prošao na crveno i usmrtio mladog motociklistu. Mačešić je već imao 35prekršaja, mladić ni jedan, motor je vozio 3god. Osuđen na 2 god.-a min.je 3, ni nakon 2 god.od nesreće nije uu zatvoru, vozi auto, uživa u životu, a to što je mladoj osobi oduzeo pravo na život?

Avatar galeb100
galeb100
08:50 20.05.2014.

Silvio, "U raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Zbor anđeoski te primio i ti s Lazarom, nekoć ubogim, pokoj vječni imao!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije