Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR

U sudaru dvaju vozila ozlijeđene četiri osobe

prometna nesreća
Foto: ilustracija
05.01.2015.
u 18:50

Kako je izvijestila policija, do nesreće je došlo kada je 30-godišnjak, upravljajući automobilom križevačkih registarskih pločica, krećući se prema Zagrebu, preticao dva automobila

Četiri osobe ozlijeđene su danas oko 11.50 sati u prometnoj nesreći na cesti Rovišće – Bjelovar, u Zagrebačkoj ulici 59. 

Kako je izvijestila policija, do nesreće je došlo kada je 30-godišnjak, upravljajući automobilom križevačkih registarskih pločica, krećući se prema Zagrebu, preticao dva automobila. Naime, prilikom pretjecanja izravno se sudario s Yugom koprivničkih pločica, kojim se, vukući laganu prikolicu, 37-godišnjak kretao svojom stranom kolnika iz suprotnoga smjera.

U nesreći je teško ozlijeđena jedna putnica, dok je ostalih troje sudionika pretrpjelo lake tjelesne ozljede. Protiv 30-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava

>> Jedna osoba poginula u sudaru BMW-a

>> Sudar auta i cisterne u tunelu Trsat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije