Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo 8 osoba

nestali
Foto: nestali.hr screenshot
1/7
14.11.2014.
u 10:38

Ako ste vidjeli neku od osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklih tjedan dana nestalo je 8 osoba od kojih je četiri maloljetno, izvijestile su NENO Novosti, Nacionalni glasnik evidencije nestalih osoba.

Elvis Belušić (22) nestao je u Svetoj Katarini u nedjelju 9. studenog kada se udaljio s adrese Belušići 65 u nepoznato. Belušić je visok 190 centimetara, ima dugu kestenjastu kosu koju je imao zavezanu u rep, smeđe oči, ovalno lice, srednje je tjelesne građe i nosi naočale za vid. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnoplavu trenirku, dok je na nogama nosio crne tenisice s narančastom zvijezdom.

Kristina Čordašev (17) nestala je dan kasnije 10. studenog u Viru. Udaljila s adrese u Viru, Miljkovica, u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima gustu plavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe, a ne zna se u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Milan Ferenčević (22) nestao je u četvrtak 13.11. u Zagrebu gdje se udaljio s adrese Vodička u nepoznato. Visok je 186 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u krem jaknu, plavu majicu s kapuljačom, tamnosmeđe traperice, crvene tenisice i nosi crveno-smeđu torbu.

Igor Lugarić (50) u subotu 8. studenog udaljio se s adrese Vinogradska cesta u Zagrebu u nepoznato, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Božena Lukenda (17) nestala je u Zagrebu 11. studenog kada se udaljila s adrese Dubečka ulica u nepoznato. 17-godišnja Božena Lukenda visoka je 167 centimetara, ima ravnu plavu kosu, velike svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe, a ne zna se u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Monika Mihalinec (17) nestala je dva dana kasnije također u Zagrebu. Ona se 13. studenog udaljila s adrese u Zagrebu, Aleja Bologne, u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima valovitu smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u tamnoplavu jaknu s kapuljačom, rozu majicu s kapuljačom, tamnoplavi donji dio trenirke sa srebrnim prugama, crvene čarape, bijele tenisice te crnu maramu.

Josipa Mikolić (28) nestala je 10. studenog u Zagrebu gdje se s adrese Bolnička cesta udaljila u nepoznato.Visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crveni pulover i roze hlače.

Silvija Udorović (17) nestala je u Velikoj Gorici 13. studenog kada se s adrese Matice Hrvatske udaljila u nepoznato. Visoka je 170 centimetara, ima gustu kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u smeđu jaknu, bijelu majicu, bijele traperice, crvene čarape i crne tenisice sa cvjetnim uzorkom. 

Ako ste vidjeli neku od osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili  se javite u najbližu policijsku postaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije