Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo 5 osoba

nestali
Foto: nestali.hr
1/3
03.10.2014.
u 10:19

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju

U proteklih tjedan dana nestalo je pet osoba među kojima su tri maloljetne, izvijestile su NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

17-godišnja Romana Sarah Dražić nestala je u Zagrebu u nedjelju 28. rujna kada se udaljila s adrese u Heinzelovoj ulici u nepoznato. Nestala tinejdžerka visoka je 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U korijenu nosa ima piercing, a u trenutku odlaska bila je odjevena u kariranu zeleno-plavu košulju, traper jaknu, traperice i crvene Dr. Martens čizme, dok je sa sobom nosila putnu torbu.

Dan poslije, 29. rujna, također u Zagrebu nestala je maloljetna Monika Mihalinec (17). Ona se udaljila s adrese u Zagrebu, IV Bizek 12, u nepoznato. Visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u zelenu jaknu, dok je sa sobom nosila crnu lakiranu torbu. 

Renato Gašpar (18) nestao je u utorak 30. rujna. S adrese u Žažini udaljio se u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Karlo Hodak (72) nestao je u Zagrebu u ponedjeljak 29. rujna kada se s adrese Marjanovićev prilaz 5 udaljio u nepoznato. Karlo Hodak (72) visok je 170 centimetara, tjemene je ćelavosti i ima brkove, a u trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku s kapuljačom, crvenu kariranu košulju, plave traperice i salonke.

Marko Njegovan (16) nestao je u Osijeku u četvrtak 2. listopada. Udaljio se s adrese Vinkovačka cesta, u nepoznato. Visok je 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu, traperice i smeđe cipele.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije