Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezene u bolnicu

Zagreb: Vozač na zebri naletio na stariju ženu s djevojčicom (12) u naručju

hitna pomoć
Foto: ilustracija
03.12.2015.
u 15:27

Nesreća se dogodila na raskrižju Ulice Grada Mainza i Grahorove. Zasad nije poznata težina njihovih ozljeda.

Na raskrižju Ulice Grada Mainza i Grahorove u Zagrebu u 11 i 55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač na pješačkom prijelazu udario stariju ženu koja je u naručju nosila 12-godišnju djevojčicu, dojavio nam je čitatelj.

Obje su ozlijeđene, žena je prevezena u KBC Sestre milosrdnice, a djevojčica u Klaićevu. Zasad nije poznata težina njihovih ozljeda.

Do nesreće je došlo kada je 61-godišnji vozač Renault Twingom skretao iz Grahorove u Ulicu Grada Mainza. Udario je stariju ženu, ali nije imao izravan kontakt s curicom.

Kako su ispričali očevici, vozač je odmah priskočio u pomoć unesrećenima. Prodavačica iz obližnje trgovine izjavila je da je čula udarac i vidjela stariju ženu kako leži na kolniku i dijete ispod nje. Zaposlenica u frizerskom salonu, koji se nalazi nasuprot mjesta nesreće, rekla je kako je samo odjednom začula vrištanje malog djeteta

>> Preminuo muškarac ozlijeđen u prometnoj nesreći

Komentara 5

DR
dragica949
19:10 03.12.2015.

Što bi to 12 u zagradi trebalo znaćiti,12 dana,12 mjeseci,12 godina ???

KA
kažemja
16:04 03.12.2015.

Hvala Bogu da nisu vjerojatno više stradale, jer čim je dijete plakalo to je već dobar znak. Udarac na zebri??? Pješaci bi tu trebali biti najsigurniji ali očito nisu zbog sve veće bahatosti i bezobrazluka vozača!

NO
novkovka
10:13 04.12.2015.

pa da li mala ima 2 ili 12 godina?malo je prevelika da bi bila u naručju starije žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije