Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar "ulov"

U nezakonitom ulasku u Hrvatsku uhićen 21 ilegalac

granica
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
16.07.2012.
u 09:03

Doneseno je rješenje o protjerivanju iz RH, određena je zabrana ulaska i boravka u RH te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju

U zadnja 24 sata u šest odvojenih slučaja na području PU vukovarsko-srijemske zatečen je i uhićen 21 strani državljanin, i to 12 Afganistanaca, 4 Alžirca, 2 Pakistanca, 2 Sirijca i jedan državljanin Malija.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su stranci nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju – istaknuli su iz policije.

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:14 16.07.2012.

Lako uhvatiti one što ne bježe. Našao bih ja za vas koga da uhvatite.

RO
robo
10:24 16.07.2012.

Nitko njih nece i nemoze vratit, morat ce ih prihvatit kao i onih 66 koji su neki dan doplovili brodicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije