Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeno sedam osoba

Velika akcija riječke i zagrebačke policije! Razbijena skupina dilera

dileri
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/14
04.12.2014.
u 14:17

Zaplijenjenih 2,54 kilograma amfetamina najveća je zapljena te droge ove godine u Hrvatskoj

U zajedničkoj akciji riječke i zagrebačke policije razbijena je skupina krijumčara droge koja je narkoticima nabavljanima u Nizozemskoj opskrbljivala tržište Zagreba, Rijeke i Splita. U srijedu je u Zagrebu i Rijeci uhićeno sedam osoba, petorica Zagrepčana, Riječanin i Splićanin, te je zaplijenjeno 1646 komada MDMA – ecstasyja, 2,54 kilograma amfetamina i 88 grama marihuane.

U pretragama stanova i automobila osumnjičenih pronađeno je i 15 tisuća kuna i 620 eura za koje se sumnja da potječu od prodaje droge, pištolj, streljivo te više mobitela. Svi su dovedeni u Rijeku, a danas će četvorica od njih biti privedena na prvo ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo. Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare u PU primorsko-goranskoj, kriminalističko istraživanje se nastavlja i nije isključeno da će biti još uhićenja osoba povezanih s ovom skupinom. Uhićeni su otprije poznati policiji, riječ je o osuđivanim osobama koje su se upoznale na izdržavanju zatvorskih kazni, a nekoliko njih je i sada na uvjetnim otpustima.

Foto: Goran Kovacic/pixsell

Zaplijenjenih 2,54 kilograma amfetamina najveća je zapljena te droge ove godine u Hrvatskoj. Riječ je o čistoj pasti, bazi, koja se miješanjem s dodacima povećava četiri puta i u uličnoj prodaji bi vrijedila milijun kuna.

>> U Iloku kod petorice pronašli 1,5 kila narkotika. Uhićen i bivši policajac

Komentara 11

AA
alan.alanh
16:13 04.12.2014.

samo cu jedno rec, ne zanima me niti droga niti politika, medjutim zasto dilerima droge stavljaju lisice a politicarima ne? ja ove dilere droge nisam birao, oni sami rade svoj biznis uz rizik. Politicare smo svi birali, oni nas izdajuu lazu i kradu, a onda kao imaju povlastice i kada ih hapse. bas smo lijepa drzava, pravedna u svakom pogledu

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:06 04.12.2014.

Ne znam što se čekalo. Naša policija ako ima signal odozgo iz Vlade mogla bi bez problema spremiti sve kriminalce i one koji se bave sa takovim stvarima koje su protu ljudi i zakona, samo u tom slučaju treba sagraditi novi zatvor. Poseban zatvor bi trebalo za drugove sa zvjezdicima a možda Kumrovec preurediti za takove jer uskoro če doči na red i oni koji uzimaju od građana velike novce pa smo zato opet pali dosta niže jer se navodno opet na veliko otimaj novci od građana. Mi smo tako malena zemlja da svi znaju tko je tko samo polako sve če doči na svoje mjesto. Doći če i kriminalu kraj , pa čemo postati zemlja veća i važnija nego Švica. Pozdrav dobrim ljudima

PH
philzpc
16:40 04.12.2014.

Hahahahha, jakih dilera. sveukupno niti 3000€ i nekoliko party drogice. bavite se pametnijim stvarima! mala senzacija za malu drzavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije