Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMORSKA NESREĆA

U eksploziji glisera teško ozlijeđeno dijete: od siline odbačeno u zrak

Gliser
Foto: Ministarstvo prometa
04.09.2016.
u 23:04

Uslijed jake detonacije unuk vlasnika glisera odbačen je u zrak te je pao u more

U eksploziji glisera, oko podne u Petrčanima kraj Zadradogodila se nesreća u kojoj je stradalo dijete. Vlasnici broda nisu ozlijeđeni, a plovilu je utvrđeno uteško oštećenje tijekom požara. Utvrđeno je i kako nema štete za okoliš. 

Prema izjavi vlasnika glisera te očevidaca, nesreća se dogodila u trenutku dok je gliser, nakon kraćega boravka na vezu sa upaljenim porivnim strojem, kretao u plovidbu i kada je u jednom trenutku došlo do eksplozije u brodskoj strojarnici. Uslijed jake detonacije unuk vlasnika glisera odbačen je u zrak te je pao u more, a za njim su odmah u more skočili vlasnik glisera i supruga te ga izvukli na obalu, stoji u priopćenju policije.

>> Na Dugom otoku po jakom nevremenu nasukale se dvije jedrilice

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Stjef
09:51 05.09.2016.

"U eksploziji glisera, oko podne u Petrčanima kraj Zadradogodila se nesreća u kojoj je stradalo dijete. Vlasnici broda nisu ozlijeđeni, a plovilu je utvrđeno uteško oštećenje tijekom požara. Utvrđeno je i kako nema štete za okoliš....". Prvi dan škole i odmah mu dali da napiše članak za Večernji.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
23:33 04.09.2016.

Da uzimam gliser bili bi u igri samo dizel motori,benzinske pare na tim vrucinama,pod suncem ili neke cigarete na brodu bilo kakave iskre i eto nevolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije