Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA DROGA

U Audiju na granici pronašli šest PVC boca s heroinom

droga
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
16.08.2016.
u 11:40

Uz kaznenu prijavu za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnjak i 43-godišnjak su dovedeni pritvorskom nadzorniku

Kod 26-godišnjaka sa šireg splitskog područja pronađeno je 2004 grama heroina kada su 12. kolovoza 2016. oko ponoći na graničnom prijelazu Nova Sela, zaustavili policijski službenici PNUSKOK-a, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, zaustavili osobno vozilo Audi A3, splitskih registarskih oznaka, kojim je upravljao. Obavljena je pretraga vozila te je u rezervoaru pronađeno šest PVC boca s heroinom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 26-godišnjaka sumnjiče da je zajedno sa 43-godišnjakom iz Splita dogovorio kupnju heroina od državljanina Kosova. Drogu je dovezao na područje Republike Hrvatske kada je i uhićen.

Uz kaznenu prijavu za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnjak i 43-godišnjak su dovedeni pritvorskom nadzorniku.

>> Na Bajakovu zaplijenili 33 kilograma marihuane - vrijednost oko milijun kuna

>> Crnogorski preprodavač osumnjičen da je u Hrvatsku unio 8,5 kilograma marihuane

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:38 16.08.2016.

to je mamac... nađu naivca, prijave policiji i dok se policija hvali i naslikava s tih 7 boca, uđe najmanje 7 "gajbi" droge....

GO
gooniegoogoo
14:55 16.08.2016.

1. Draga autorice, kolicina droge mjeri se tezinom tj. u kilogramima/gramima...svakako ne PVC bocama...svakako je nejasno zasto je bitno da su PVC boce 2. Dragi MUPe, di je boca 1?????...kad vec krades zapljenjenu drogu bar se pobrini da ukrades onuu ispravno numeriranu...previse je ocito da se radi o 7 boca heroina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije