Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasmina Gordić Simonelli

Supruga nestalog ronioca: 'Tijelo je nađeno kod Biševa, prepoznavanje će biti popodne'

Ante Simonelli
Foto: Facebook
1/2
12.08.2014.
u 12:37

Muškarac je još uvijek neidentificiran, ali strahuje se kako je riječ o Anti Simonelliju

U utorak ujutro u akvatoriju kod otoka Biševa pronađeno je tijelo muške osobe. Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva obavit će se policijski očevid.

Tijelo se prevozi na Odjel patologije KBC-a Split radi identifikacije i obdukcije. Prevozi ga gliser Pomorske policije. Pronašli su ga u moru strani nautičari.

Muškarac je još uvijek neidentificiran, ali strahuje se kako je riječ o Anti Simonelliju, roniocu za kojim je nakon pet dana, jučer obustavljena potraga. Nestao je nakon što je otišao roniti između Visa i Korčule. Tražili su ga plovilima i helikopterima.

Jasmina Gordić Simonelli, supruga Ante Simonellija, na svom se Facebook profilu svima zahvalila na podršci koju su joj pružali ovih dana. "Kako ne bi poluinformacije kružile, tijelo je nađeno kod Biševa, prepoznavanje će biti popodne", napisala je Gordić Simonelli i dodala kako moli za "razumijevanje i ne-širenje špekulacija".

 

>>Obustavljena višednevna potraga za nestalim roniocem Antom Simonellijem (42)

>>Supruga Ante Simonellija: Potraga se nastavlja, pretraživat će otvoreno more i obale

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije