Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzalud bježao

Tužiteljstvo nije dokazalo da je Vrbat sudjelovao u pljački Getroa

željko vrbat (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
22.11.2011.
u 17:34

Vrbat je za svjedoke predložio niz osoba, koje su redom tvrdile da je on tog 4. prosinca 2007., u vrijeme pokušaja prepada na Getro, bio na sasvim drugom mjestu.

Željko Vrbat danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno oslobođen optužbi da je prije četiri godine bio pomagač pri pokušaju krvave pljačke Getroa u Sesvetama, kada je jedan razbojnik ubijen, a drugi teško ranjen.

Vijeće pod predsjedanjem sutkinje Renate Miličević smatralo je da tužiteljstvo nije dokazalo svoje tvrdnje.

S druge strane, Vrbat je za svjedoke predložio niz osoba, koje su redom tvrdile da je on tog 4. prosinca 2007., u vrijeme pokušaja prepada na Getro, bio na sasvim drugom mjestu. Vrbat je inače godinama bio u bijegu, a na sudu se pojavio prije dva mjeseca. Otad do danas bio je u pritvoru.

Komentara 2

AN
Andreeejjj
20:23 22.11.2011.

Bravooooooooooooooooo ŽELJKOOOOO careeeeeeeeeeeee!!!! Veeeeeliki pozdraaaaaav...tebraaaaaaaaaaa...

ZV
zvonimir13
12:08 23.11.2011.

pozdrav komšiji Nenadu K.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije