Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa u Imotskom

Trojica mladića pretukla muškarca u kafiću

hitna pomoć
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.04.2014.
u 12:31

U kafiću u ulici Kralja Zvonimira prvo je došlo do svađe, a zatim i tučnjave muškarca sa trojicom mladića starih 23, 26 i 28 godina.

Svađa i tučnjava u ugostiteljskom objektu u Imotskom završila je sa teškom ozljedom 44-godišnjaka koji je prevezen u splitsku bolnicu.

U kafiću u ulici Kralja Zvonimira prvo je došlo do svađe, a zatim i tučnjave muškarca sa trojicom mladića starih 23, 26 i 28 godina. U tučnjavi je muškarac teško ozlijeđen i potom hospitaliziran u splitskoj bolnici.

Policija je protiv 28-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, dok su dvojica mladića prijavljena za sudjelovanje u tučnjavi.

>>Dvadeset ljudi ozlijeđeno, mladiću prijeti amputacija prstiju!

Komentara 2

DU
Deleted user
22:30 13.04.2014.

Ne piše čime ih je razljutio. Možda komentarima na Večernjakovim forumima?

CA
Cafa
19:44 13.04.2014.

Jel to bilo u radno vrijeme možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije