Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKALNDAL NA BRAČU

Tijelo preminulog beskućnika na Braču pokupili tek dan nakon smrti

mrtvačnica, mrtvac, ubijen, umro, tijelo, sprovod, groblje
iStockphoto
11.01.2012.
u 21:30

Iako je tijelo mrtvog beskućnika (68) pronađeno u nedjelju u osam sati ujutro, nadležne službe oglušile su se na pozive policije pravdajući se da je ekipa ovlaštene pogrebne službe iz Splita u tom trenutku boravila na Hvaru.

Tijelo beskućnika koji je na Braču preminuo u nedjelju čekalo je 27 sati da ga nadležne službe pokupe jer je bio neradni dan, izvijestio je 24 sata.

Iako je mještanin Sumartina na Braču mrtvog beskućnika (68) pronašao u nedjelju u osam sati ujutro, nadležne su se službe oglušile na njegov i pozive policije pravdajući se da je ekipa ovlaštene pogrebne službe iz Splita u tom trenutku boravila na Hvaru.

Mrtvac je iz kamp-kućice u kojoj je živio dvadeset godina prije smrti odvezen u ponedjeljak u 11.00 sati. Mještani su ogorčeni reakcijom nadležnih službi dok, s druge strane, hvale policajce koji su puna tri sata pokušavali pozvati odgovorne službe u Braču i Splitu.

Iz nadležne pogrebne službe u Lovrincu rekli su da dežurna ekipa na Brač nije mogla stići ranije.

Komentara 7

SK
skner
03:52 12.01.2012.

Imam pitanje za gospodu iz pogrebne službe. Koristite li vi gospodu struju, plin, TV nedjeljom? Ako koristite, nemojte više, jer vidite... radnici HEP-a rade i nedjeljom da biste vi mogli upaliti svjetlo, pogledati TV. Radnici Plinare rade i nedjeljom da biste vi mogli skuhati ručak, upaliti grijanje... TV isto nemojte gledati, jer znate, netko radi i nedjeljom da biste vi imali programe na TV-u.

SR
s☺r@n
07:46 12.01.2012.

čekalo se 27 sati da ga nadležne službe pokupe. A zašto ta nadležna služba nema svoju dežurnu službu??, molim. Pa mislim da ima puno njih na burzi koji bi rado radili. Ove iz sadašnje službe pošaljite na burzu rada paa da i oni nauče čekati posao. Ima puno njih na burzi koji bi se rado zamjenili.

JS
ja sam gladan
21:59 11.01.2012.

Kako je beskućnik, ako je imao kamp kućicu? Pa on je kamper, a ne beskućnik. Pa polovica Amerikanaca živi u kamp kućicama i ne zovu ih beskućnici. Beskućnici nemaju ništa osim robe na sebi i vrečica koliko mogu nositi sa sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije