Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Jarunu

Vozio je po propisima i poginuo, a druga dvojica vozača neozlijeđena

Teška nesreća na Jarunu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
11.10.2014.
u 21:44

Fiat Uno bio je potpuno smrskan, a da bi došli do tijela, vatrogasci su morali rezati lim

U lančanom sudaru u Ulici Bernarda Vukasa na zagrebačkom Jarunu u kojemu su sudjelovala tri automobila, a koji se dogodio oko 6.20 sati, poginuo je 61-godišnji vozač Fiat Una sisačkih registracija. On je ni kriv ni dužan, poštujući sve prometne propise, preminuo na samom mjestu nakon sudara Nissana, kojim je upravljao M. Č. (80) iz Slavonskog Broda, te Mercedesa zagrebačkih registracija, koji je vozio N. P. (35). Do nesreće je došlo kada se M. Č. svojim Nissanom iz jedne od sporednih uličica uključio u Ulicu Bernarda Vukasa, a da nije propustio Mercedes kojim je upravljao 35-godišnjak.

Mercedes je tada udario u Nissan i odbacio ga na Fiat Uno, koji je tada od siline udarca izletio s ceste te se zabio u stup. Vozač U. D. na mjestu je preminuo, a automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali rezati lim kako bi izvadili tijelo. Vozači Nissana i Mercedesa nisu ozlijeđeni u nesreći.

Protiv krivca nesreće iz Nissana slijedi kaznena prijava, a kako neslužbeno doznajemo, vozač Mercedesa je “pao” na alkotestu. Izmjereno mu je više od 1,5 promila alkohola u krvi. Promet Ulicom B. Vukasa bio je zatvoren veći dio jutra, sve dok policija nije završila očevid.

>> Auto naletio na pješaka, dvije osobe poginule

Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 65

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:13 11.10.2014.

Nepoštivanje prednosti te prometnih znakova, uz brzinu i alkohol najveći krivci za smrtne posljedice.

AN
Anasta
23:01 11.10.2014.

Sramotno je da ljudi ovako komentiraju, a nisu shvatili tekst. Otkud ovolika kolicina bijesa samo zato sto je Mercedes u pitanju?

DU
Deleted user
11:46 11.10.2014.

Nisu oni bez tablica već je policija skinula tablice zbog lešinara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije