Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u cik zore

Slavku Ištvaniću susjed bagerom demolirao terasu kafića

branko ištvanić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
09.11.2014.
u 19:32

Slavku Ištvaniću, nekadašnjem kapetanu Dinama, susjed je jutros bagerom uništio terasu kafića "Tea" u Sesvetama

Slavku Ištvaniću, nekadašnjem kapetanu Dinama, susjed je jutros bagerom uništio terasu kafića, javlja 24 sata.

Incident se dogodio u 6.30 ujutro, a susjed s petog kata zgrade u Sesvetama, gdje se nalazi kafić "Tea", bagerom je srušio ogradu, porazbijao staklenu stijenku i srušio tendu.

– Probudila me buka oko 6.30 sati. Izašao sam i vidio bager na terasi svojeg kafića. Izjurio sam dolje i bacio se na stroj. Što mu je to trebalo, doista ne znam. Sa svima u zgradi sam u dobrim odnosima, osim s njim. Kafić imam više od 20 godina i nikad nije bilo problema. I ja imam djecu i unuke, supruga i ja živimo odmah iznad kafića – kaže Ištvanić.

Šteta je veća od 150.000 kuna, a supruga susjeda bagerista kaže kako ne zna zašto je njezin suprug demolirao terasu te da je bez riječi samo izašao.

>>Ištvanić: Mamić laže da 
mi je dao 500.000 kuna

>>Slavko Ištvanić za Max: Halilović će biti veći od Modrića!

Komentara 39

TI
tia
21:49 09.11.2014.

i ja iviznad kafića............... hm, da-to je tvoj vlastiti izbor, a i novac od tog kafića brojiš. ostali imaju samo buku pod prozorom i to je sve, a mnogi ne bi ni nad svojim kafićem htjeli živjeti, a kamo lili iznad tuđeg. sve te terase blizu i ispod prozora stambenih zgrada treba pozatvarati-takvog maltretiranja stanara od strane ugostitelja nema nigdje u europi.

IH
igor.horacek
21:29 09.11.2014.

ma da baš nitko ne zna zašto, zbog spavanja po noći, sad su mu sigurno svi stanari zahvalni samo nemaju muda reći

DU
Deleted user
20:32 09.11.2014.

Vjerujem da je susjed poludio zbog neaktivnosti policije i sporost sudstva te višegodišnje narušavanje javnog reda i mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije