Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacio optužnicu

Suđenje Bošku Šapiću za dvostruko ubojstvo: 'Krv je šiknula i samo je klonuo...'

Boško Šapić
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/8
08.07.2014.
u 13:37

Bošku Šapiću sudi se za ubojstvo Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića

Ne prihvaćam optužnicu – poručio je Boško Šapić (22) na Županijskom sudu u Karlovcu gdje mu je započelo suđenje za ubojstvo Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića ispred kluba Heart u Vojišnici lani u studenom. Optužba navodi da je Šapić potegnuo nož motiviran ljubomorom zbog djevojke Viktorije Jakuš Mejarec, koja je prije bila u vezi s Horvatićem. Obrana pak navodi da je Šapić tragične večeri bio vrijeđan, maltretiran, pa i fizički napadnut, te je postupio u nužnoj obrani. Da je bilo fizičkog obračuna, potvrdio je i Berislav Domšić, koji je kobne večeri svladao Šapića i oduzeo mu nož. Josip Jakšić, vlasnik kafića Heart koji od tragičnog događaja ne radi, ispričao je da je te večeri sjedio za šankom, a Šapić i Viktorija sjedili su u separeu kada su u kafić ušli Horvatić i Vlado Varga, koji ga je dovezao autom.

– Ubrzo su Viktorija i Šapić ustali i krenuli prema izlazu. Horvatić je primio Viktoriju za ruku i ne znam je li joj nešto šapnuo ili je poljubio. Boško je stajao vani, čekao i gledao. Otišli su, ali su se vratili nakon 15 do 20 minuta. Autom su prošli uz kafić tako da ih je Horvatić vidio i izišao van. U isto vrijeme došao je i tamni golf sisačkih registracija u kojem je bio i pokojni Vučković. Došlo je do naguravanja, nastala je gužva oko vrata automobila u kojem je bio Šapić. U jednom trenutku Vučković je došao do stepenica. Uvukao sam ga dijelom unutra, a kada je maknuo ruku, s vrata je šiknula krv i samo je klonuo – ispričao je Jakšić. Vidio je poslije i Horvatića kako leži, ali i trenutak kada je Domšić svladao Šapića, oduzeo mu nož i stavio ga pokraj tegle na ulazu u kafić do dolaska policije.

Vlado Varga, kojeg je oko 21.30 te večeri Horvatić zvao i molio da ga odveze u Vojnić, potvrdio je da je dva dana prije tragičnog događaja vidio Horvatića i Viktoriju zajedno, kao i da je bio ljubomoran na nju zbog veze sa Šapićem. Suđenje se nastavlja sutra kada bi trebala svjedočiti i Viktorija Jakuš Mejarec.

>> U Gvozdu pokopan Alvin Horvatić

>> Fatalna Viki: Boško se branio. Izvukli su ga i prvi napali

Komentara 53

Avatar Viking1
Viking1
14:11 08.07.2014.

iz pogleda mu se vidi da je hladnokrvi ubojica

19
1995josip
14:13 08.07.2014.

Velika tuga i žalost za obitelji pokojnih ! Pogled ovog ubojice sve govori , gdje je Pupovac da kaže nešto pametno , da je srbin žrtva klanja e onda bi on likovao o Ustaškim koljačima , a kada srbin zakoljeje dvojicu Hrvata nema se potrebe javljati ! Zašto Milorad ne podnese ostavku zbog ovog zločina ?

GR
grabice
14:51 08.07.2014.

E moj Bosko.unisti dva mlada zivota i njihove obitelji kao i svoj mladi zivot i zivot svoje obitelji zbog cega.Zbog jedne koristene rupice.Pa Bosko da li ti je itko objasnio da na svijetu postoje oko 3 milijarde rupica a odd toga 1'5 milijarda za upotrebu.Pa barem Duro to zna.imao si od koga cuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije