Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Sudarila se dva Slovenca, poginuo 18-godišnji vozač motocikla

prometna nesreća,motocikl,očevid
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
10.06.2014.
u 22:36

Sudar se dogodio u Velikom Lovrečanu, drugome naselju od slovenske granice

U Velikom Lovrečanu, naselju općine Cestica u Varaždinskoj županiji, sudarili su se osobni automobil i motocikl, pri čemu je na licu mjesta poginuo motociklist (18). I vozač automobila i preminuli vozač motocikla slovenski su državljani, doznajemo od Policijske uprave varaždinske.

Nesreća se dogodila na cesti D2, produžetku Podravske magistrale zapadno od Varaždina, uz rijeku Dravu, samo jedno naselje udaljeno od slovenske granice.

>>U teškoj prometnoj nesreći poginule majka i kći (2), baka teško ozlijeđena

Komentara 3

EV
evropljanin
07:11 11.06.2014.

opet jedan mladi zivot ugasen. zalosno. kad sam u hrvatskoj palo mi je u oci da se slovenski vozaci kod nas ponasaju kao da si sve mogu dozvoljavati. kod njih placaju masne kazne dodu u hrvatsku valjda je to njimajima eldorado sto se tice voznje.pogotovo u tim zapadnim krajevima Hrvatske.

FU
fumukanda
12:22 11.06.2014.

to nije motocikl vec skuter

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije