Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izletio na cestu

Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok

autocesta rijeka-zagreb
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
19.07.2012.
u 12:47

Medvjed uginuo na mjestu, a preuzelo ga je nadležno lovačko društvo

Medvjed koji je istrčao na autocestu prije tunela Sveti Rok stradao je noćas oko 1 sat pod kotačima Renaulta kojim je upravljala 54-godišnja Slovenka.

Ličko-senjska policija izvijestila je kako je medvjed uginuo na mjestu, a preuzelo ga je nadležno lovačko društvo.

Automobil je oštećen, a Slovenka je prošla bez ozljeda. Protiv pravne osobe i odgovorne osobe Hrvatskih autocesta biti će podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, stoji u policijskom priopćenju.

Komentara 7

OB
-obrisani-
13:36 19.07.2012.

E moj međede. osta samo fleka na cesti. R.I.P. Medvjed Brundo.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:00 19.07.2012.

Crni medvjedi su (između ostalog) i vrhunski penjači, nema drva ili druge prepreke na koju se on ne može popeti.. Žičana ograda autoceste za njega nije veliki problem...

Avatar žič
žič
13:31 19.07.2012.

pa,nije mi jasno kak medo dojde na autocestu,pa medved nije mala zvijerčica,vjerovatnost je da je nekomu trebala ograda pa se je poslužil ogradom od auto ceste,tu kod nas su,,kmeti,,probili ogradu da se ne moraju s traktorima voziti okolo da dojdeju do svojih polja.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije