Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačke u zagrebu

Razbojnici pozvonili na vrata i opljačkali vlasnike dvaju stanova!

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.02.2015.
u 12:18

Policija zasad ne povezuje ova dva razbojništva, budući da su žrtve dale drugačiji opis razbojnika. Za razbojnicima se intenzivno traga.

Kada je R. K. (29) čula zvono na vratima stana u Sibeliusovoj ulici na Trešnjevci jučer između 20 i 21.30 sati, nije niti posumnjala da joj na vrata zvone razbojnici. Pogledala je kroz špijunku i otvorila vrata muškarcu za kojeg je procijenila da je dobi između 25 i 30 godina.

- Ubit ćemo vas, dajte pare - poviknuo je muškarac R. K. i njezinom partneru Z. M. (40) nakon što je 29-godišnjakinja otvorila vrata. Ušli su u stan, a budući da su im vlasnici odbijali reći gdje se nalazi novac, pljačkaši su ih gurnuli i krenuli u akciju. Ispremetali su cijeli stan i ukrali novac, mobitel i sat vrijedne ukupno 10.000 kuna. Nakon toga pobjegli su u nepoznatom smjeru.

Slična pljačka dogodila se i I. G. (40) kojoj su trojica razbojnika nešto kasnije, između 22 i 23 sata pozvonila na vrata stana na Trnjanskoj cesti u Zagrebu. Osim prijetnji, muškarci su uzeli štap koji su pronašli u njezinu stanu i njime je istukli. Ukrali su televizor, prijenosno računalo i mobitel vrijedne desetak tisuća kuna. Policija zasad ne povezuje ova dva razbojništva, budući da su žrtve dale drugačiji opis razbojnika. Za razbojnicima se intenzivno traga.

Komentara 4

Avatar ucjena
ucjena
14:57 07.02.2015.

ako i otvaras vrata nepoznatom, lonac kipuce vode, ili saka bibera ti mora biti u rukama, jer ga upucati nesmijes, kad te mlati, bocica spreja, je 30 kn, a stap iza vrata i to, glogov.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
14:32 07.02.2015.

što policija radi? lova i hapsi bicikliste?

MK
MKGRA
14:19 07.02.2015.

Pa koji, otvaras vrata nepoznatom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije