Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat frakcija bbb-a

Tunjić ostaje u pritvoru, optužnica potvrđena

braća Tunjić
Foto: VL
1/5
29.09.2015.
u 15:10

Tunjić se tereti da je 25. listopada lani pucao na pripadnike suprotstavljene navijačke frakcije, odnosno članove Udruge navijača Dinama

Marko Tunjić, optužen za pokušaj ubojstva četiriju pripadnika suprotstavljenih frakcije BBB-a, do daljnjeg ostaje u istražnom zatvoru u Remetincu, a optužnica protiv njega je potvrđena.

Odlučilo je tako jučer optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda. Optužnica je potvrđena nakon što su propali pregovori tužiteljstva i Tunjića o nagodbi, a zahtjev Tunjićeve obrane za ukidanje istražnog zatvora sud je odbio. Tunjić, koji pripada frakciji koja podržava Zdravka Mamića, tereti se da je 25. listopada lani pucao na pripadnike suprotstavljene navijačke frakcije, odnosno članove Udruge navijača Dinama koji su bili u kombiju.

U pucnjavi su po život opasno bile ozlijeđene dvije osobe, a Tunjić se nakon bijega predao.

>>Tunjić je navijaču pucao u glavu pa je nastavio rešetati njegove prijatelje

>>Prijavio se napadač koji je izrešetao kombi BBB-ovaca

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
16:58 29.09.2015.

Pravi Hrvat,koji oružjem rješava neka,za nas,nevažna pitankja. Da se tolikom žrtvovao za neki posao,bilo bi koristi,ali za klub?To će mu ubuduće dati kruha i ostaloga,sad će mu Mamići pomoči....a sebi neće moći,i nad njima se"smije" Damaklov mač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije