Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga napada

Pretukli migrante na Glavnom kolodvoru: Policija pronašla dva napadača

Zagreb: Prosvjed migranata u hotelu Porin zbog loših uvjeta smještaja
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
10.01.2017.
u 13:25

Do fizičkog sukoba došlo je kada su se napadači i napadnuti malo kasnije ponovo susreli na autobusnom stajalištu u Ulici Svetog Mateja u Novom Zagrebu

Nekoliko dana nakon prosvjeda imigranata, koji su se javnosti potužili da policija  ne rješava napade na njih, nađena su dvojica napadača koji su 31. prosinca u 4.40. napali Libijca (34) i Sirijca (30).

Riječ je o M.R. (34) i I.P. (30) koji su se s imigrantima prvo porječkali na autobusnom stajalištu kod Glavnog  kolodvora. U tom trenutku sve je završilo na verbalnom obračunu, a do fizičkog sukoba došlo je kada su se napadači i napadnuti malo kasnije ponovo susreli na autobusnom stajalištu u Ulici Svetog Mateja u Novom Zagrebu.  

Sumnja se da su M.R. i I.P. fizički napali dvojicu imigranata te su ih lakše ozlijedili. Nakon toga su pobjegli, no policija im je uskoro ušla u trag te su privedeni na kriminalističko istraživanje, a slijedi im i kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja.

>> Iz Afrike u Europu sprema se 15 milijuna migranata!

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar superhik74
superhik74
14:36 10.01.2017.

"Migrante" zbog fizickog obracunavanja s gradjanima ove drzave treba pod hitno uhapsiti i vratiti u Libiju odakle su i dosli, a dvojici gradjana Republike Hrvatske treba dati nagradu za gradjansku hrabrost i zastitu suvereniteta drzave, kada nadlezne institucije koje su za to ovlastene i placene iz poreza koji gradjani placaju ne rade svoj posao. Gradjani su duzni uzeti stvari u svoje ruke kada to ne rade institucije koje ti isti gradjani placaju. Ovo je obrnuto od zdravog razuma, nasa policija stiti nasilne ilegalce a progoni vlastite gradjane i onda se cudimo da ljudi masovno emigriraju van iz ove nase banana gdje ilegalci imaju veca prava od drzavljana Hrvatske. Pa kakva su ovo vremena dosla.

RI
risbo1978
14:18 10.01.2017.

Dobili su šta su tražili. Nije im mjesto tu, nisu to nikakve izbjeglice nego čisti ekonomski migranti koji samo treže i rade probleme. Pitajte novinari malo po Novom Zagrebu ljude šta se dešava po tamošnjim kvartovima i to napišite. Uvijek sam se pitao kad neko dobije batine onako,"za bezveze" kako to da mene niko nije istukao. Vjerojatno nisam provocirao.

NI
Nikomah95
14:21 10.01.2017.

Bravo dečki! Treba bagri dati što zaslužuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije