Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Prijavljen 15-godišnjak koji je maskiran i sa sjekirom u ruci plašio vozače

klaun
Foto: Thinkstock
24.10.2016.
u 15:22

Mladić se u kostimu dvorske lude, s crnom maskom s bijelim naličjem kostura na licu i sa sjekirom u ruci prošetao Varaždinskom ulicom

Policijski službenici PP Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starim 15 godina. Sumnja se da je u nedjelju oko 18.45 sati u Varaždinskoj ulici u Kelemenu na "naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir".

Mladić se u kostimu dvorske lude, s crnom maskom s bijelim naličjem kostura na licu i sa sjekirom u ruci prošetao Varaždinskom ulicom.

- Tom prilikom je neartikulirano zamahivao i strašio vozače - kažu u policiji. Protiv 15-godišnjaka podnijet je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Varaždinu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, te Zakona o oružju.

> > 'Klaun' maloljetnik sjekirom mahao uz cestu kod Varaždina

Komentara 3

OB
ObrenM
16:33 24.10.2016.

Treba mijenjati zakon o maloljetnicima, koji te zakonske nebuloze debelo zlouporabljuju.Ako je sposoban napraviti i vece zlo od punoljetnika neka tako i odgovara.

OS
osica
16:26 24.10.2016.

Samo štitite identitet tom "15 godišnjaku koji maše sjekirom" kao i roditeljima koji su odgojili tako fino dijete, koje se već sada ničega i nikoga ne boji.

MA
malaval
01:26 26.10.2016.

Sada neka novinar pise o Hrvatima u Hrvatskoj kako se plase a ne u Canadi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije