Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIBOVEC PODRAVSKI

Pretragom kuća i posjeda 12 osoba pronađena droga vrijedna 300.000 kuna

indijska konoplja
Nikola Cutuk/PIXSELL
06.10.2016.
u 14:31

Utvrđeno je da su od svibnja do rujna ove godine na poljoprivrednim parcelama u okolici Svibovca Podravskog, radi daljnje preprodaje na području Varaždina i Zagreba, uzgojili i preradili indijsku konoplju.

Policijska uprava varaždinska zaplijenila je nakon tromjesečne istrage veće količine droge. Jučer  su pretražene kuće i posjedi u Svibovcu Podravskom kojima se koristi 12 osoba, od kojih najmlađa ima 25, a najstarija 65 godina.  

Pronađeno je ukupno 14.493 grama marihuane,50 stabljika indijske konoplje, 28 grama sjemenki indijske konoplje pripremljenih za daljnji uzgoj, te razne vrste oružja i streljiva namijenjenog za protuzakoniti lov i  ribolov. Utvrđeno je da su od svibnja do rujna ove godine na poljoprivrednim parcelama u okolici Svibovca Podravskog, radi daljnje preprodaje na području Varaždina i Zagreba, uzgojili i preradili indijsku konoplju.  

Vrijednost oduzete droge  je oko 300.000 kuna, no na ulici bi vrijedila puno više, rekli su danas u policiji koja je izvijestila o još nekoliko manjih zapljena. Kod 56-godišnjakinje iz Segovina pronađeno je 2166 stabljika indijske konoplje visoke i do 330 cm.

>> Šokantan slučaj: U krvi i urinu djevojčice (4) liječnici pronašli kokain

Komentara 1

Avatar NeNormalan
NeNormalan
16:14 07.10.2016.

a što ćeš, biznis sa duhanom propada, a država umjesto da daje poticaje guši OPG-ove sa novim idejama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije