Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oružana pljačka

Prepoznajete li razbojnike iz makarske mjenjačnice?

razbojnici
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/2
28.10.2014.
u 13:37

Policija moli građane, ukoliko raspolažu informacijama o navedenim osobama, da se jave na telefon 192.

PU Splitsko-dalmatinska  objavila je fotografije osoba koje dovodi u svezu s razbojništvom, počinjenim 22. lipnja 2014. u mjenjačnici u ulici Kralja Zvonimira u Makarskoj, kada je, uz prijetnju pištoljem, otuđen novac. 

Radi se o dvojici muškaraca, od kojih je jedan starosti 25-30 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, crne kratke kose, a u vrijeme počinjenja kaznenog djela je bio odjeven u ružičastu majicu kratkih rukava, kratke sive hlače, crne tenisice, a na glavi je imao kapu s logom Chicago Bullsa i crne sunčane naočale.

Drugi muškarac je također starosti 25-30 godina, srednje tjelesne građe, visine 170-180 cm, u vrijeme počinjenja kaznenog djela odjeven u žutu majicu bez rukava, plave traper hlače dužine do koljena i tenisice Adidas, a na glavi je imao kapu „šiltericu“ crveno-crne boje i crne sunčane naočale.

Policija moli građane, ukoliko raspolažu informacijama o navedenim osobama, da se jave na telefon 192.

>> Razbojnici u tri mjeseca dvaput orobili istu zagrebačku obitelj

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goran2hr
14:48 28.10.2014.

Ružičasta majca, torbica, sunčane naočale... Kao da je baš krenuo na paradu ponosa, pa usput opljačkao mjenjačnicu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije