Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javite ako imate informaciju

Prepoznajete li ovog muškarca? Traži ga policija

lopov
Foto: PU zagrebačka
1/4
08.07.2016.
u 10:55

Muškarac je provalio u objekt brze prehrane u Gundulićevoj ulici u Zagrebu i ukrao novac i tehničku opremu

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog muškarca koji je u objektu brze prehrane u Gundulićevoj ulici, 10. travnja 2016. godine počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i otuđio novac i tehničku opremu.

Muškarac kojeg dovode u vezu s kaznenim djelom ima oko 55 godina, visok je oko 170 do 180 cm, jače je tjelesne građe, a u vrijeme počinjenja kaznenoga djela nosio je dioptrijske naočale i kapu s obodom.

Ako imaju korisne informacije o nepoznatoj osobi s fotografija, policija moli građane da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr..

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar annex
annex
13:19 08.07.2016.

Da. Poznajem ga. To je poslovođa u dućanu iz Bibinog svijeta.

SC
schwertransport
09:42 09.07.2016.

Antimon iz vecernje skole ;)))

IB
istina_boli
13:19 10.07.2016.

Tip je dragovoljac domovinskog rata. Bivsi pajkan, protjeran zbog pronevjere i reketiranja sitnih privatnika i pedofilije. Raspitajte se u Frankopanskoj, sve znaju o njemu ali se prave blesavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije