Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revizija

Poništeni natječaji za CT u četiri bolnice

11.09.2014., Zagreb - Sinisa Varga, ministar zdravlja
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
25.09.2014.
u 19:42

Zbog nepravilnosti u dokumentaciji poništena nabava za KBC Rijeku te za bolnice u Čakovcu, Vinkovcima, Šibeniku i Puli

Nakon revizije pet zaustavljenih postupaka javne nabave u bolnicama radna skupina Ministarstva zdravlja dva je postupka poništila, a za tri dala suglasnost da se nastave.

Poništeni su postupci javne nabave CT uređaja za KBC Rijeka te za bolnice u Čakovcu, Vinkovcima i Šibeniku, a i bolnici u Puli bit će upućen nalog za poništenje postupka javne nabave za CT uređaj. U Ministarstvu zdravlja kažu tek da su "uočene nepravilnosti u dokumentaciji" i da revizija ide dalje.

Za nabavu opreme za podvodnu i hiperbaričnu medicinu u KBC Rijeka, nabavu videosustava i endoskopskih procesora za KBC Osijek te nabavu ORL opreme za KBC Split izdana je suglasnost za nastavak postupka.

Podsjetimo, ministar zdravlja Siniša Varga od 1. kolovoza privremeno je zaustavio postupke nabave medicinske opreme i uređaja koji se financiraju iz državnog proračuna. 

>> Vlada RH smijenila sanacijskog upravitelja Opće bolnice Bjelovar!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije