Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN SLUŽBE

Policijski službenik izgubio kontrolu nad motociklom pa teže ozlijedio dvije pješakinje

hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
24.03.2017.
u 10:55

Policija je protiv svog službenika podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak

Dvije pješakinje u dobi od 34 i 28 godina zadobile su u četvrtak teške ozljede u Dubrovniku kada je u njih motociklom udario policijski službenik izvan službe, koji je tijekom prestrojavanja izgubio nadzor nad vozilom, javljaju u petak iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kako se navodi u policijskom izvješću, do prometne nesreće je došlo ''kada se 26-godišnji vozač motocikla, policijski službenik izvan službe, motociklom požeških registracijskih oznaka, kretao Ulicom dr. Ante Starčevića te je, prilikom prestrojavanja u drugu prometnu traku, izgubio nadzor nad motociklom i udario u dvije pješakinje koje su se u tom trenutku kretale uz rub kolnika, izvan nogostupa''.

Policija navodi da su žene teže ozlijeđene te su zadržane na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Policija je protiv svog službenika podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.  

>> U Savi pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe

>> Tijelo utopljenog psa izvadili iz jezera Jarun i predali ga vlasniku

Ključne riječi

Komentara 1

SZ
slaven zadravec
11:56 24.03.2017.

To bi trebalo biti dovoljno da ga se trajno udalji iz službe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije