Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradio prijavu

Policiji predao 10 tableta MDMA i 300 grama marihuane

Marihuana
Goran Kovačić/PIXSELL
15.01.2015.
u 11:45

M. Š. je policiji od ranije poznat, kako doznajemo, po nedjelima imovinske prirode. Njega su legitimirali policajci i zatražili da im pokaže što nosi u ruksaku, nakon čega im je dobrovoljno predao drogu

Papirnate ubruse u kojima je bilo 10 tableta MDMA, 17 vrećica sa 300 grama marihuane i digitalnu vagu policiji je predao M. Š. (39) u utorak u 19 sati na Meštrovićevom trgu u Novom Zagrebu.

Njega su naime toga dana legitimirali policajci i zatražili da im pokaže što nosi u ruksaku, nakon čega im je dobrovoljno predao drogu koja je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na narko tržištu. Ukupna vrijednost droge je 16.000 kuna.

M. Š. je policiji od ranije poznat, kako doznajemo, po nedjelima imovinske prirode. Nakon krim istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

>> Mladić i djevojka skrivali drogu vrijednu 100.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije