Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Policija primila velik broj dojava u mučenju pasa, no sve su bile lažne

psi Pokupsko Cerje
Foto: Grgur Žučko/pixsell
11.12.2015.
u 11:53

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako takve dojave nisu bile istinite, odnosno nisu rezultirale utvrđivanjem prekršaja ili kaznenog djela- kažu u PU međimurskoj.

Policijska uprava međimurska zaprimila je posljednjih dana velik broj dojava o zlostavljanju, mučenju i ubijanju pasa, no sve su se pokazale lažnima.

- Policijski službenici na svaku takvu dojavu izlaze na mjesto događaja i utvrđuju sve relevantne okolnosti.  Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako takve dojave nisu bile istinite, odnosno nisu rezultirale utvrđivanjem prekršaja ili kaznenog djela- kažu u PU međimurskoj.

>>Šestero djece mučilo i usmrtilo psa u Pribislavcu

>>'U mjesec dana netko nam je otrovao šest pasa i pet mačaka'

Komentara 2

Avatar plejer_as
plejer_as
13:21 11.12.2015.

deca se tamo tako igraju s kerovima... a to šta se kerovi igraju s keroljupcima ne bi trebao bit svjetski problem...dapače, nek ostane među 4 zida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije