Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragovoljna predaja

Policija od Goranina preuzela ručni bacač i mine

marihuana, oružje
Goran Kovačić/PIXSELL
13.06.2014.
u 11:50

Zbog dragovoljne predaje muškarac neće biti niti prekršajno ni kazneno prijavljen

Muškarac iz Gorskog kotara u četvrtak je policiji dragovoljno predao oružje i eksplozivna sredstva koja je imao u kući. Od Goranina su djelatnici Protueksplozijskog odjela PU primorsko - goranske preuzeli ručni bacač M-57 i četiri kumulativne mine M-57 s barutnim punjenjem koje će uništiti na siguran način.

Zbog dragovoljne predaje muškarac neće biti niti prekršajno ni kazneno prijavljen. Policija poziva i druge građane koji u kućama imaju oružje ili opasna eksplozivna sredstva da slijede ovaj primjer. Podsjećaju da je dragovoljna predaja oružja, minsko-eksplozivnih i sličnih sredstava vremenski neograničena. Savjetuju i da oružje i druga opasna sredstva ne donose sami u policiju kako ne bi došlo do njihova aktiviranja i ozljeđivanja.

Pozivom na broj telefona 192 ili najbližoj policijskoj postaji po oružje i druga opasna sredstva doći će policijski službenici u civilu i s vozilom bez policijskih oznaka koji će ih na siguran način preuzeti.

>>U prva četiri mjeseca građani predali 276 komada raznog vatrenog oružja, manje nego lani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije