Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povreda prava autora

Policija kazneno prijavila DJ-a koji je ilegalno prerađivao i puštao glazbu

DJ
Thinkstock
05.02.2015.
u 00:15

Sumnjiči se da je tuđe pjesme preradio i spremio na računalo te ih u noći 25. siječnja puštao u riječkom ugostiteljskom objektu

Zbog povrede autorskih prava riječka je policija kazneno prijavila 33-godišnjeg DJ-a koji je, kako navode, puštao glazbu bez potrebnih odobrenja nadležnih tijela.

Sumnjiči se da je tuđe pjesme preradio i spremio na računalo te ih u noći 25. siječnja puštao u riječkom ugostiteljskom objektu, čime je ZAMP oštetio za više desetaka tisuća kuna.

>> Nadzorni odbor HRT-a policija ispitivala o ugovoru sa ZAMP-om

Ključne riječi

Komentara 4

BA
bajo2
00:41 05.02.2015.

ovo kao i u iranu!necemo smjeti slusati ni glazbu!(besplatno)koga je taj jadnik ostetio za desetak tisuca kuna,kada nitko u danasnje vrijeme ne moze prodati niti jedan wc-pardon.cd!

SM
sandra.markovic.94695
07:08 05.02.2015.

"Sumnjiči se da je tuđe pjesme preradio", taj mu postupak automatski daje autorsko pravo na izvedbu, jer ako preradis i ne pustis tudu pjesmu od pocetka do kraja ti si novi autor.

DU
Deleted user
08:07 05.02.2015.

slusajte klasiku tu su autorska prava istekla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije