Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Policija i dalje traži djevojke koje su se potukle zbog dečka

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.04.2016.
u 09:59

Učenice su se prvo sukobile verbalno, a potom i fizički – naguravanjem, navlačenjem dijelova odjeće i izmjenjivanjem udaraca rukama.

Policijska uprava varaždinska prikuplja informacije o tučnjavi na bedemu Starog grada u Varaždinu jučer od 14.05 do 14.15  sati, u kojoj su sudjelovale srednjoškolke.

– Na prostoru Šetališta Josipa Juraja Strossmayera u Varaždinu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od četiri zasad nepoznate mlađe ženske osobe – navode u policiji.

Učenice su se prvo sukobile verbalno, a potom i fizički – naguravanjem, navlačenjem dijelova odjeće i izmjenjivanjem udaraca rukama. Sve je to pratio veći broj vršnjaka, od kojih su neki tučnjavu snimali i fotografirali mobitelima. Nakon tučnjave, djevojke su otišle, a nema informacija o mogućim ozljedama.

– Dosadašnjim postupanjem policijskih službenika Policijske postaje Varaždin utvrđene su informacije o mogućim sudionicama spomenutog događaja te se nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih  okolnosti – kažu u policiji. Djevojke su se navodno potukle zbog dečka, a okršaj su najavile na Facebooku.

>> Preminuo nakon tučnjave u kninskom Domu za starije

Komentara 9

MA
mamunamegalo
10:14 08.04.2016.

policija nema pametnijeg posla..bolje da čuvaju postaje

SL
slatix
10:19 08.04.2016.

Tako je, nemoj slučajno da takav zločin prođe nekažnjeno, a lijep je dan biciklisti bi mogli biti prijetnja po državu.

Avatar Vuglec
Vuglec
11:05 08.04.2016.

Možda su smještene u nekoj od "sigurnih kuća" jer kako tvrde feministice žene ne mogu biti nasilne one su uvijek žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije