Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utapanje u Rijeci

Policajcu 710 sati rada za smrt troje ljudi u Dunavu

dunav
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
12.05.2015.
u 20:35

Policija, HGSS i ronioci tragali su za tijelima

Zbog tragedije u Iloku u kolovozu 2013., kada su se tri osobe utopile u Dunavu, iločki policajac Mario Dermišek osuđen je na godinu dana zatvora, što je preinačeno u 710 sati društveno korisnoga rada. Dermišek je toga dana upravljao čamcem u koji se ukrcalo devet osoba, među kojima je bilo i troje djece, a čamac se nešto kasnije prevrnuo.

Na presudu Županijskog suda u Vukovaru žalilo se Županijsko državno odvjetništvo tako da je slučaj proslijeđen na Vrhovni sud. Govoreći o presudi, glasnogovornik Županijskog suda u Vukovaru Milan Kojić rekao je da je Dermišeku ovakva presuda donesena i zbog toga što je do smrti tri osobe došlo iz nehaja. U međuvremenu je Dermišek ponovno počeo raditi u PP Ilok, u odjelu granične policije, a njegova budućnost u policiji ovisit će i o konačnoj presudi Vrhovnog suda.

>> Mladi lovac i nogometaš utopili se kad su u čamac natovarili moped

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije