Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedije na cesti

Policajac poginuo dok je išao na posao, u Omišu na motociklu stradao mladić (18)

poginuo policajac, prometna nesreća
Foto: sbplus.hr
01.11.2015.
u 11:00

Poginuo je 46-godišnji pripadnik interventne policije iz Sikirevaca koji je jutros krenuo na posao

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 7 sati dogodila u Donjim Andrijevcima život je izgubio 46-godišnji vozač. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo jer je vozač osobnog automobila, iz zasad neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad upravljačem, sletio s ceste i zabio se u stablo. Od zadobivenih ozlijeda preminuo je na mjestu događaja. Kako doznajemo, riječ je o pripadniku interventne policije iz Sikirevaca, koji je jutros krenuo na posao. Točan uzrok nesreće utvrdit će se očevidom.

Kod Omiša poginuo 18-godišnjak

Jutros oko 3.50 sati na županijskoj cesti 6166 Omiš-Kučići, predio Livade, dogodila se prometna nesreća, slijetanje motocikla izvan kolnika u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak. Drugi 18-godišnjak zadobio je ozlijede, te mu je pružena liječnička pomoć, priopćila je PU splitsko-dalmatinska. Obavljen je očevid na mjestu događaja, te se poduzimaju daljnje radnje u cilju utvrđivanja uzroka prometne nesreće..

>> Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Komentara 5

FR
franjom18
10:32 01.11.2015.

a sigurno mlad, pretuzno sta bilo da je uzrok, covjek je!! j, zivot!

I0
ivica_01
11:10 01.11.2015.

sućut obitelji

Avatar hr.granicar
hr.granicar
11:26 01.11.2015.

to je strasno kad se desi bilo kome.cudime da u ovom slucaju nisu napisali da je zbog neprilagodene brzine,neispravnosti vozila.putovao sam na posao 100km prema zagrebu to su strahote kako policajci voze.lako se mogu prepoznat sto stave kapu na zadnju sajbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije