Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na vrapčanskoj cesti

Podignuta optužnica protiv 'roditelja iz pakla' koji su pokušali zapaliti svoju kćer

Vrapčanska cesta
Tomislav Miletic/PIXSELL
10.04.2014.
u 12:55

Tužiteljstvo traži da im se produlji pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Zagrebačko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv "roditelja iz pakla", Ivanke i Zdravka T. koji su 7. siječnja pokušali zapaliti svoju kćer Mariju T. (12) u kući prijatelja na Vrapčanskoj cesti. Ivanka i Zdravko te su večeri došli iz okolice Bjelovara gdje žive u Zagreb. Prvo su kćer okušali presresti ispred pekarne u kojoj je radila, a onda ju je majka nazvala i preko telefona joj je zaprijetila da će je živu zapaliti. Roditelji su odmah krenuli prema Vrapčanskoj gdje je nesretna Marija živjela kod prijatelja kao podstanar.

Prema onom što je priopćilo tužiteljstvo, čim su je vidjeli kako u društvu s dvojicom muškaraca dolazi prema kući, nastao je pakao. Majka je opet počela s prijetnjama te je kćer počela udarati po glavi i tijelu. Marija je pala na pod. U tom trenutku u priču je uletio i njezin otac. S benzinom iz kanistra polio je i nju i njezine prijatelje.

- Sve ću vas zapaliti - urlao je Zdravko T. s upaljačem u rukama. Kresnuo ga je jednom ili dvaput ali srećom upaljač je zatajio. Marija T. pobjegla je u kuću, a roditelji su krenuli za njom.

- Zapalit ću te, slomit ću te, potrgat ću te - vikala je divljački majka dok ju je udarala šakama i čupala za kosu. Iznad nje je stajao otac i dalje u ruci sa kanticom benzina i upaljačem. Srećom, u svom naumu nisu uspjeli.

Tužiteljstvo traži da im se produlji pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.  

>> Zbog posebne brutalnosti pritvoreni roditelji koji su pokušali zapaliti kćer  

>> Ispovijest Marije T. (21): 'Neka se novi roditelji brinu o tebi kada te unakazimo'

Komentara 3

CH
chemica
13:58 10.04.2014.

Kada vidim ovakvu vijest, prvo pomislim da je iz Srbije. Lijepo je vidjeti da i mi svoga konja za trku imamo. Kako li bi se zvalo takvo natjecanje...Primitivan, primitivniji, najprimitivniji?

AA
Aartur
17:32 10.04.2014.

Dobro, a zašto nisu na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi? Šta jedan prosječni hrvatski psihopat treba napraviti da konačno završi na liječenju?

Avatar CHOW
CHOW
16:31 10.04.2014.

strašno, jedno mi nije jasno ima li žrtva 12 ili 21 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije