Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnio 100.000 kn

Pljačka banke: Sve se odvilo jako brzo, vidjeli smo mu samo oči

Jadranska banka,pljačka
Davor Puklavec/PIXSELL
19.08.2014.
u 15:05

Zaštitar tvrtke Adriatic security bio je bespomoćan pred nemilosrdnim pljačkašem koji je u najvećoj mogućoj tišini opljačkao banku pred kraj radnog vremena

- Bez brige, bez pištolja sam - govorila je sa smiješkom gospođa dok je jučer ulazila u poslovnicu Jadranske banke u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Ista ta poslovnica opljačkana je dan ranije, u ponedjeljak u 15.50 sati, neposredno prije zatvaranja. Time barem nakratko uspijeva izmamiti osmijeh na lice A. L. (42), zaposlenici koja je dan prije s kolegom F. Č. (20) i zaštitarom (22) proživjela stresnu pljačku.

Na radnom mjestu su dok ne nađu njihove zamjene, a onda će na bolovanje, priča nam mladi zaposlenik, još uvijek potresen pljačkašem koji je s maramom na licu u njega uperio pištolj. Iako neraspoložen za razgovor, otkriva nam poneke detalje.

- Sve se odvilo u minuti, vidjele su mu se jedino oči, došao je ovdje, mi smo mu predali novce, on je išetao i to je to. Jako smo se prestrašili, ipak je imao pištolj - govori nam zaposlenik Jadranske banke koji je pljačkašu predao navodno preko 100.000 kuna. Zaštitar tvrtke Adriatic security bio je bespomoćan pred nemilosrdnim pljačkašem koji je u najvećoj mogućoj tišini opljačkao banku pred kraj radnog vremena. Njega je jučer mijenjao kolega. Kraj radnog vremena bio je olakotna okolnost jer se na sreću nitko od stranaka nije nalazio u banci za vrijeme razbojničkog pohoda.

>>Pljačkaš mirno išetao iz poslovnice banke usred dana u središtu grada

>>Opljačkali konvoj saudijskog princa i odnijeli 250 tisuća eura

Komentara 7

TU
Tupislav
15:35 19.08.2014.

Zato i je zaštitar tamo, da bude bespomoćan!

BA
barica56
12:49 20.08.2014.

neka se ugledaju u ERSTE paneće secyriti imat problema jer dupla blindirana vrata su ko mišolovka naravno ak sekyriti nije u šoku i pitam se čemu služe .Primjer ovaj u sarajevskoj od PBZ je svugdje sam ne tam gde trebaeba po njemu mogu pljačkat kak oće glavno da ima 20 ričina na ušima.

SA
samodinamo
15:55 19.08.2014.

momentalni otkaz zaštitaru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije